0345 - 519 527

  info@lots4u.nl

 

Over de kamers, ontbijt en voorzieningen van Lots4U

Voorzieningen kamer 1

Vrijstaand huisje (8×9 meter) met op de bovenverdieping de slaapzolder met twee tweepersoonsbedden en twee eenpersoonsbedden. Comfortabele zithoek met bankstel beneden, eventueel te verwarmen middels een grote houtkachel (hout aanwezig). Aanrecht met koffiezetapparaat en waterkoker. ingrediënten om koffie en thee te maken aanwezig. Koelkast met diverse (fris)dranken, welke u tegen betaling kunt gebruiken. Eigen toilet en douche, boven 2e toilet. TV aanwezig. Draadloos internet. Mogelijkheid om uw fietsen binnen te zetten. Uitstekend ontbijt met o.a. huisgemaakte jams en in het seizoen fruit uit eigen boomgaard/tuin. Er zijn diverse spelletjes aanwezig, wat boeken en tijdschriften en een radio/cd speler met cd’s. U kunt vrij gebruik maken van het terras bij de schuur, waar u ’s avonds lang kunt nagenieten bij mooi weer, en het ontbijt buiten kunt gebruiken in de ochtendzon. Het wandelen in, en bekijken van de grote tuin is beslist de moeite waard. Comlete keukenvoorziening welke u tegen meerprijs kunt gebruiken. Parkeren op eigen erf.

Voorzieningen kamer 2 en kamer 3

Kamer 2 en 3 zijn ruime kamers, met 2 eenpersoonsbedden (kamer 2) of een tweepersoonsbed (kamer 3)  in ons woonhuis, ontbijt wordt op ontbijtkamer geserveerd. U heeft een zitje met uitzicht op de tuin of dijk. Koffiezetapparaat en waterkoker. ingrediënten om koffie en thee te maken aanwezig. Koelkast met diverse (fris)dranken, welke u tegen betaling kunt gebruiken. Gebruik van ruime badkamer met toilet en douche. TV aanwezig. Draadloos internet. Mogelijkheid om uw fietsen binnen te zetten. Uitstekend ontbijt met o.a. huisgemaakte jams en in het seizoen fruit uit eigen boomgaard/tuin Eigen opgang en parkeergelegenheid op ons erf. U kunt vrij gebruik maken van het terras bij de schuur, waar u ’s avonds lang kunt nagenieten bij mooi weer, en het ontbijt buiten kunt gebruiken in de ochtendzon

Tarieven Bed and Breakfast

1 persoon: € 35,- á 40,- per nacht.

>2  personen:  € 25,- á 30,-  p.p. per nacht.

 

Prijzen zijn inclusief ontbijt, exclusief 1,50 euro p.p.p.n. toeristenbelasting.

 

Logeerschuur minimum prijs:  € 75,- per nacht

Bed & Breakfast

Bij de voorzieningen van Bed & Breakfast Lots4U horen o.a. gratis gebruik van wifi en de mogelijkheid om fietsen te huren. De logeerschuur is bijzonder geschikt voor gezin of familie, groepjes vrienden of bevriende stellen; Je hebt een geheel eigen huisje voor jezelf!

 

De rust en de ruimte van de natuurlijke omgeving, het heerlijke verse ontbijt en persoonlijke aandacht, zorgen samen voor een relaxed verblijf.

 

Ons motto: Geniet van de schoonheid van gewoonheid!

Links in Rivierenland

Het weer in Culemborg

Bed and Breakfast Lots4u | Goilberdingerdijk 25 | 4105 LB Culemborg, Nederland | T: 0345 - 519 527 | E: info@lots4u.nl